Siirry sisältöön

Yritys

Olemme toimittaneet 80-luvulta lähtien asiakkaillemme laajan valikoiman korkealaatuisia laitteita yhteisantenni- ja kaapeli-TV järjestelmiin. Periaatteenamme on, että asiakas löytää helposti itselleen sopivat ratkaisut tuotevalikoimastamme. Vuosien tuotekehitystyön ja vahvan osaamisen ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaille juuri oikean teknisen ratkaisun vaativiinkin asennuskohteisiin.

Asiakkaita palvelevat ratkaisut

Tuotekehityksemme perustana ovat luotettavuus, laatu ja huolellinen suunnittelu ja ennen kaikkea asiakkaidemme tarpeet. Joustava organisaatiomme mahdollistaa välittömän reagoinnin muuttuviin teknisiin vaatimuksiin ja pystymme kehittämään uusia tuoteratkaisuja monia kilpailijoitamme nopeammin. Näin voimme nopeasti vastata markkinoiden asettamiin uusiin haasteisiin. Osaava henkilökunta, jatkuva kehittäminen ja joustava asiakaspalvelu ovat toimintamme perusta.

Tekninen osaaminen – kansainväliset yhteydet

RF toimii kansainvälisesti: meillä on yhteistyökumppaneita Skandinaviasta Hong Kongiin. Seuraamme jatkuvasti muutoksia globaaleilla markkinoilla asiakkaidemme, teknisen alan tutkimuslaitosten ja yliopistojen kautta. Asiantuntemuksemme ja joustavan toimintamme ansiosta pystymme tarjoamaan erittäin kilpailukykyisiä ratkaisuja kaikkiin kohteisiin. Tulevaisuuden uudet teknologiat tuovat meille jatkuvasti uusia haasteita. Pyrimme vastaamaan niihin parhaalla mahdollisella tavalla: tarjoamalla asiakkaillemme aina parhaiten sopivat, laadukkaat tuoteratkaisut nyt ja tulevaisuudessa.